Skip to main content

Αποχή από την προπόνηση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Από την απειλή μετέβησαν στην πράξη οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν απόψε στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου για την προπόνηση της Δευτέρας του Πάσχα, ενώ δεν αποκλείεται να πράξουν το ίδιο και αύριο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε δώσει ραντεβού στους παίκτες του για σήμερα το απόγευμα (19:00), όμως οι μόνοι που βρέθηκαν στο Κορωπί ήταν οι προπονητές, σε ένα πρωτοφανές για τη σύγχρονη ιστορία της ομάδας συμβάν.

Οι ποδοσφαιριστές απείχαν ως ένδειξη διαμαρτυρίας και δυσαρέσκειας για τη μη καταβολή των χρημάτων που είχε υποσχεθεί η διοίκηση πως θα λάμβαναν. Να σημειωθεί ότι ο Λουτσιάνο φέρεται να μην έχει λάβει ακόμη τη δόση του περασμένου Οκτωβρίου.

Στη διάρκεια της ημέρας ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, είχε μιλήσει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλη Κωνσταντίνου και ενημέρωσε για τις προθέσεις των συναδέλφων του.

Όπως υπογραμμίστηκε, για να επιστρέψουν στις προπονήσεις οι παίκτες θα πρέπει να καταβληθεί σε Έλληνες και ξένους η δόση του Δεκεμβρίου. 

Ως γνωστόν, την περασμένη εβδομάδα η διοίκηση είχε πληρώσει το υπόλοιπο της δόσης Οκτωβρίου και δεσμεύτηκε πως θα λάμβαναν το 30% του Δεκεμβρίου μόνο οι Έλληνες.