Skip to main content

Νέα διορία στην ΕΠΟ από τον Γ. Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση

Διορία έως την προσεχή Τρίτη (9/04) έδωσε στην ΕΠΟ ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, προκειμένου να σταλούν από την πλευρά της Ομοσπονδίας οι παρατηρήσεις πάνω στην τροπολογία για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Ήδη, από τις 24 Αυγούστου 2018, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ είχε λάβει σχετική απόφαση, αλλά η Επιτροπή που συνέστησαν στην ΕΠΟ για την αναδιάρθρωση δεν έχει συνεδριάσει ακόμη και σήμερα (5/04) εξέπνεε η διορία που είχε δοθεί.

Στις 27 Μαρτίου ο υφυπουργός είχε ξεκαθαρίσει στη συνάντησή του με τους εκπροσώπους της Super League ότι η τροπολογία δεν είναι προϋπόθεση για την αναδιάρθρωση, τονίζοντάς τους πως πρόκειται για την τελική πράξη της σύστασης της Super League 2 και επομένως μπορεί να κατατεθεί μέχρι και την τελευταία ημέρα της τρέχουσας σεζόν. 

Από τη στιγμή που η ΕΠΟ δεν έστειλε την επιστολή, ο κυβερνητικός παράγοντας έδωσε διορία μέχρι και σήμερα στην ΕΠΟ για να στείλει τις παρατηρήσεις της, ώστε να είναι σε θέση να νομοθετήσει χωρίς να παραβαίνει το αυτοδιοίκητο. Από χθες η Ομοσπονδία είχε ζητήσει νέα παράταση, κάτι που έκανε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Στο μεταξύ, την ερχόμενη Δευτέρα (8/04) ο Γιώργος Βασιλειάδης θα δεχτεί στο γραφείο του μέλη του Δ.Σ της ΕΠΟ, προκειμένου να συζητήσουν για την αναδιάρθρωση, αλλά και κάποια άλλα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.