Skip to main content

Super League: «Φωτιά» στην… ουρά έβαλε ο Ηρακλής με το «διπλό» στην Κέρκυρα

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου της Super League, ο Ηρακλής με το 3-0 μέσα στην Κέρκυρα, έβαλε… φωτιά στη μάχη της παραμονής.

Την πιο μεγάλη νίκη του στο πρωτάθλημα έως τώρα και με βάση τα αποτελέσματα των υπολοίπων ομάδων που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού, πέτυχε στο νησί των «Φαιάκων» ο «Γηραιός».

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, την αποχή των παικτών της από τις προπονήσεις στις αρχές της εβδομάδας και την αφαίρεση των 6 βαθμών που της επιβλήθηκε από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να πάρει τεράστια νίκη στην Κέρκυρα και να δώσει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο υπόλοιπο της περιόδου.

Πλέον, οι Θεσσαλονικείς πλησίασαν στο -3 από τους Λεβαδειακό και -4 από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ μεσοβδόμαδα (Τετάρτη) υποδέχονται στο Καυτανζόγλειο τους Βοιωτούς σε ματς που θα κρίνει πολλά. Παρά την ισοπαλία στο Αγρίνιο, οι Αρκάδες μόνο σίγουροι δεν αισθάνονται, όπως και η Λάρισα, που ηττήθηκε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ (0-1) κι έμεινε στους 24 βαθμούς, πέντε περισσότερους από τον «Γηραιό».  

Αγνώριστη η Κέρκυρα δεν είχε ούτε μία καλή ευκαιρία στο ματς και προβλημάτισε με την εμφάνισή της. Λεοζίνιο και Δώνης στο 35΄ και 40΄ έβαλαν μπροστά τον Ηρακλή με 2-0, ενώ το ματς τελείωσε και τυπικά στο 76΄ με το τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων, που πέτυχε ο Κούρος.