Skip to main content

Απίθανο να παίξει με την Μίλαν ο Ράσφορντ

Απίθανη χαρακτήρισε τη συμμετοχή του Μάρκους Ράσφορντ στην πρώτη αναμέτρηση των «16» του Europa League με την Μίλαν, το βράδυ της Πέμπτης (11/03), ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

«Δεν προπονήθηκε σήμερα, το πιο πιθανό είναι πως θα τεθεί νοκ άουτ για το ματς με την Μίλαν κι επιπλέον δεν γνωρίζουμε εάν θα προλάβει και το ματς της Premier League με την Γουέστ Χαμ την Κυριακή», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νορβηγός τεχνικός στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο Άγγλος διεθνής επιθετικός τραυματίστηκε στη διάρκεια του ντέρμπι με την «συμπολίτισσα», Μάντσεστερ Σίτι, την περασμένη Κυριακή (7/03) στο «Ετιχαντ», που βρήκε θριαμβευτές τους «κόκκινους διαβόλους» με 2-0.

Εκτός του Ράσφορντ ο Σόλσκιερ δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στους (επίσης) τραυματίες Πολ Πογκμπά, Χουάν Μάτα και Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ.

Επίσης ο τεχνικός των «μπέμπηδων» παραδέχθηκε ότι στόχος της Γιουνάιτεντ είναι η κατάκτηση του Europa League, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά πως «ο περσινός αποκλεισμός στα ημιτελικά από τη Σεβίλη ήταν σκληρός για μας.»