Skip to main content

Super League: Τη Λάρισα υποδέχεται στη Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ – Όλο το πρόγραμμα της αγωνιστικής

(ΜΙΚΑΕΛΑ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΙΔΟΥ / EUROKINISSI)

Στο άλλο ματς, Άρης και Ατρόμητος κοντράρονται στο Χαριλάου

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η ΑΕΚ υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια την ΑΕΛ, μετά την «γκέλα» 2-2 με τον Βόλο.

Η Ένωση βέβαια έχει στον νου της και το πρώτο ματς με την Τσέλιε στη Σλοβενία (12/3, 22:00) για τους «16» του UEFA Conference League.

Το «αλογάκι», από την άλλη, εξακολουθεί να κινδυνεύει με υποβιβασμό καθώς μετράει πια τέσσερις αγωνιστικές δίχως νίκη (0-2-2), με το 3-0 από τον ΟΦΗ να φέρνει έντονες αντιδράσεις από τους οπαδούς.

Στο άλλο ματς, Άρης και Ατρόμητος κοντράρονται στο Χαριλάου. Οι «κίτρινοι», μετά και την ήττα 3-1 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στο ντεμπούτο του Μιχάλη Γρηγορίου, συμπλήρωσαν τέσσερα ματς δίχως νίκη (0-3-1).

Στο ίδιο διάστημα, η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς, θέτοντας ισχυρή υποψηφιότητα για την οκτάδα.

Την Κυριακή, ξεχωρίζουν το Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός και βέβαια το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.