Δύο διεθνείς Έλληνες διαιτητές όρισε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ στα παιχνίδια της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα, την αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με τον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα διευθύνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ενώ εκείνη της Τρίπολης ανάμεσα στον Αστέρα και την Ένωση ο Άγγελος Ευαγγέλου.
Στην τρίτη συνάντηση του Σαββάτου (24/1), ΑΕΛ-Πανσερραϊκός, θα σφυρίξει ο Γιώργος Κόκκινος. Στα παιχνίδια της Κυριακής (25/1) θα βρεθούν οι:
Άρης-Λεβαδειακός ο Μιχάλης Ματσούκας, ΟΦΗ-Παναιτωλικός ο Παναγιώτης Κουκουλάς και Ατρόμητος-Παναθηναϊκός ο Χρήστος Βεργέτης.
Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας Κηφισιά-ΠΑΟΚ έχει αναβληθεί ύστερα από αίτημα της μακεδονικής ομάδας, λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












