Skip to main content

Η Τσέλσι πήρε προβάδισμα για τον Καρέτσα

Amstrup/Ritzau Scanpix via REUTERS

Σύμφωνα με δημοσίευμα στα αγγλικά media οι Λονδρέζοι κινούνται για την απόκτηση του Έλληνα εξτρέμ της Γκενκ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα αυτή την στιγμή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο 18χρονος Έλληνας εξτρέμ της Γκενκ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών σημαντικών συλλόγων και σύμφωνα με δημοσίευμα στα αγγλικά media, η Τσέλσι είναι εκείνη που έχει το προβάδισμα για την απόκτησή του.

Μάλιστα, σημειώνεται πως ο νέος τεχνικός της ομάδας, Λίαμ Ρόσενιορ, θα μπορούσε να αποτελεί τον κύριο λόγο μίας εντυπωσιακής εξέλιξης του ταλέντου.

«Η ομάδα υπό την καθοδήγηση του Λίαμ Ρόσενιορ προσφέρει στον Καρέτσα καλύτερες προοπτικές συμμετοχής και ανάπτυξης. Παρότι υπάρχουν ανταγωνιστές στη θέση του, θα έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί και να εξελιχθεί σωστά» αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.