Skip to main content

Η ΑΕΚ περιμένει απόψε τον Βάργκα

Ο Ούγγρος γκολτζής έρχεται να προσθέσει ποιότητα κι εμπειρία στην ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Για το βράδυ της Κυριακής, περίπου στις 21:00, είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Μπαρνάμπας Βάργκα  στην Ελλάδα, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν επιλυθεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από το πρωί το FIR Αθηνών.

Εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά, ο 31χρονος Ούγγρος διεθνής επιθετικός θα βρεθεί στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ, για την οποία θα αποτελέσει μια πολύ σημαντική προσθήκη στην προσπάθεια της Ένωσης για τον τίτλο.

Ο Βάργκα αγωνιζόταν στη Φερεντσβάρος και η μετακίνησή του στους «κιτρινόμαυρους» εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ. Με την απόκτησή του, ο Μάρκο Νίκολιτς θα έχει στη διάθεσή του έναν φορ που έχει σημειώσει 99 γκολ την τελευταία τετραετία.

Τη σεζόν 2025-26 μετρά ήδη 10 γκολ σε 17 συμμετοχές στο ουγγρικό πρωτάθλημα, όντας ο δεύτερος σκόρερ της μαγυάρικης λίγκας, ενώ έχει σημειώσει άλλα 4 σε έξι αγώνες στη League Phase του Europa League. Ως προς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, ο Βάργκα μετρά 13 τέρματα σε 28 παρουσίες.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.