Skip to main content

Euroleague: Τέλος από την Παρτιζάν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς

EUROKINISSI/ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

Μετά από 4.5 χρόνια ο Σέρβος προπονητής αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο, καθώς παραιτήθηκε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Παρτιζάν Βελιγραδίου αποτελεί μετά από 4.5 χρόνια ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός μετά την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό και το κακό ξεκίνημα της ομάδας υπέβαλλε την παραίτησή του μέσω επιστολής στο σάιτ της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Αγαπητοί φίλαθλοι της Παρτιζάν,

Πριν από τέσσερα και μισό χρόνια επέστρεψα στον αγαπημένο μου σύλλογο και ξεκίνησα μαζί σας να ζω το ομορφότερο όνειρο. Είχα την επιθυμία και τον στόχο η Παρτιζάν μας, ξανά μετά από 10 χρόνια, να γίνει μέρος της Euroleague· και όλοι μαζί τα καταφέραμε. Οι αγώνες του αγαπημένου μας συλλόγου έγιναν κάτι περισσότερο από μπάσκετ, χάρη σε εσάς που είστε οι πιο άξιοι γι’ αυτό. Δυστυχώς, έφτασε η στιγμή που έπρεπε να αναλάβω την ευθύνη για όλα τα άσχημα πράγματα που συνέβησαν αυτή τη σεζόν και να υποβάλω την αμετάκλητη παραίτησή μου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν τον σύλλογό μας όλα αυτά τα χρόνια: τον πρόεδρο του συλλόγου και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όλους τους ανθρώπους του οργανισμού, καθώς και όλους τους χορηγούς.

Είμαι βαθιά ευγνώμων σε όλους τους παίκτες που ήταν μαζί μας αυτά τα τέσσερα και μισό χρόνια, στα μέλη του προπονητικού μου επιτελείου (τους οποίους έχω πολλές φορές τονίσει ότι είναι οι καλύτεροι που είχα), και φυσικά ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους φιλάθλους της Παρτιζάν!

Σας ευχαριστώ για την αμέριστη υποστήριξη, τον σεβασμό και την αγάπη που μου δείξατε όλα αυτά τα χρόνια σε κάθε περίσταση!

Πάντα ένας από εσάς, αιώνια ευγνώμων!».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.