Skip to main content

Με «χάρτινη» άμυνα στην Ελλάδα η Ρεάλ

REUTERS/Marcelo Del Pozo

Η ισπανική ομάδα έχει χτυπηθεί από πολλούς τραυματισμούς με αποτέλεσμα ο Τσάμπι Αλόνσο να έχει λιγοστές επιλογές

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό την Τετάρτη για το Champions League με μια «ευάλωτη» άμυνα, μετά το νέο κύμα τραυματισμών κι ασθενειών την παραμονή του ταξιδιού στην Ελλάδα.

Ο τερματοφύλακας Τιμπό Κουρτουά αποκλείστηκε λόγω στομαχικών διαταραχών, ενώ η ισπανική ομάδα θα ταξιδέψει επίσης χωρίς τους βασικούς αμυντικούς Έντερ Μιλιτάο και Ντιν Χούισεν.

Ο Μιλιτάο υπέστη τραυματισμό στον προσαγωγό μυ κατά τη διάρκεια των διεθνών υποχρεώσεών του με τη Βραζιλία και ο Χούισεν παρέμεινε στη Μαδρίτη προληπτικά, μετά από μυϊκή θλάση που υπέστη στη διάρκεια του προκριματικού αγώνα της Ισπανίας με τη Γεωργία για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρεάλ είχε ήδη χάσει τους Αντόνιο Ρούντιγκερ, Νταβίντ Αλάμπα και τον αρχηγό Ντάνι Καρβαχάλ λόγω μακροχρόνιων τραυματισμών, αφήνοντας τον προπονητή Τσάμπι Αλόνσο με ελάχιστες επιλογές στην άμυνα.

Η χρονική στιγμή δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη για μια ομάδα που εξακολουθεί να υποφέρει μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ στον τελευταίο αγώνα της στο Champions League.

Ο Αλόνσο έχει αντιμετωπίσει αυξανόμενη κριτική, καθώς η ομάδα του δεν κατάφερε να κερδίσει σε διαδοχικούς αγώνες της LaLiga με απογοητευτικές ισοπαλίες εναντίον της αδύναμης Ράγιο Βαγιεκάνο και της Έλτσε.

Παραμένοντας ένα βαθμό μπροστά από την Μπαρτσελόνα στο εγχώριο πρωτάθλημα, η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας των ομίλων του Champions League με εννέα βαθμούς σε τέσσερις αγώνες, τρεις πίσω από τις πρωτοπόρους Μπάγερν Μονάχου, Άρσεναλ και Ίντερ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.