Στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αστάνα, θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Καϊράτ για την 6η αγωνιστική της League Phase στο Champions League, στις 9 Δεκεμβρίου.
Έδρα της Καϊράτ είναι η πόλη Αλμάτι, ωστόσο οι καιρικές συνθήκες εκείνη την περίοδο δεν θα είναι οι πλέον κατάλληλες για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης, εξ ου και η αλλαγή έδρας.
Η Καϊράτ είχε καταθέσει αίτημα στην UEFA, το οποίο κι έγινε αποδεκτό από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία.
Το γήπεδο στην Αστάνα γήπεδο διαθέτει τεχνητό χλοοτάπητα, αναδιπλούμενη οροφή και χωρητικότητα 30.000 θέσεων, είναι δε σχετικά νέο καθώς εγκαινιάστηκε τον Ιούλιο του 2009.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












