Skip to main content

Super League: Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες της Βέροιας και του Ηρακλή

Η αποχή των παικτών της Βέροιας και του Ηρακλή από τις προπονήσεις λόγω οικονομικών προβλημάτων έφερε αποτέλεσμα μόνο για τους Ημαθιώτες.

Και οι δύο ομάδες επέστρεψαν σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς ενόψει της επανέναρξης της Super League το Σαββατοκύριακο, ωστόσο, το «χρώμα του χρήματος» είδαν μόνοι οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας.

Το πρωί της Τρίτης οι παίκτες του Ντόστανιτς ενημερώθηκαν ότι μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται μπήκε στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς κι έτσι η αποχή που ξεκίνησαν χθες έλαβε τέλος. Άλλωστε, ακολουθεί ο «τελικός» με τον Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, από το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθεί εάν η Βέροια θα παραμείνει «ζωντανή» στη μάχη της παραμονής ή, θα «αποχαιρετήσει» την κατηγορία.

Πολύ πιο δύσκολη είναι η κατάσταση στον Ηρακλή, που επίσης κινδυνεύει με υποβιβασμό, καθώς ναι μεν οι παίκτες του «Γηραιού» προπονήθηκαν κανονικά, από την άλλη, όμως, κανείς δεν πληρώθηκε. 

Μετά την προπόνηση εκπρόσωποι των παικτών, του τεχνικού τιμ και των υπαλλήλων συναντήθηκαν με μέλη της διοίκησης και ζήτησαν να ενημερωθούν για τις προθέσεις τους στο οικονομικό, αλλά και στο θέμα της αδειοδότησης της ομάδας (μέχρι και την Παρασκευή θα πρέπει να κατατεθεί ο φάκελος στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.) 

Οι διοικούντες υποσχέθηκαν για μία ακόμη φορά ότι θα πληρώσουν, χωρίς να θέσουν κάποιο χρονικό περιθώριο, ενώ ζήτησαν και τη συνδρομή των παικτών για να γίνουν οι διακανονισμοί που απαιτούνται προκειμένου η ΠΑΕ νμα εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής για την επόμενη περίοδο.