Skip to main content

Και δεύτερος πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης με κορωνοϊό

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Φερνάντο Μάρτιν έγινε ο δεύτερος πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης που εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας, λόγω προσβολής από τον κορωνοϊό.

Η ισπανική εφημερίδα AS αναφέρει ότι ο Μάρτιν μπήκε σήμερα στη Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου Puerta de Hierro της Μαδρίτης σε σοβαρή κατάσταση, ενώ δεν είναι γνωστό αν έχει υποκείμενα προβλήματα υγείας.

Ο 72χρονος είχε αναλάβει την προσωρινή προεδρία της «βασίλισσας» στο διάστημα μεταξύ Φεβρουαρίου και Απριλίου 2006, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης θητείας του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λορέντζο Σανθ, επίσης πρώην πρόεδρος των «μερένγκες» έχασε τη μάχη με το φονικό ιό το περασμένο Σάββατο (21/3).

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.