Skip to main content

Αυγενάκης: Θα βρεθεί λύση με τον Γκολομέεφ, θα φέρει και μετάλλιο

Αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα με την στρατιωτική θητεία που έχει προκύψει με τον Κριστιάν Γκολομέεβ είναι ο Λευτέρης Αυγενάκης, όπως δήλωσε μιλώντας στο Sputnik.

«Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον Κριστιάν Γκολομέεφ, είναι ένας εξαιρετικός αθλητής. Είναι τιμή μου που έχω μια συνεργασία μαζί του, στην προσπάθεια να βρεθεί μια λύση. Πιστεύω μέσα μου πως θα μας φέρει και μετάλλιο, αν όλα πάνε κατ’ ευχήν και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του καλοκαιριού», σχολίασε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

«Είναι ένα ζήτημα που έχει να κάνει με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και βρίσκομαι σε επικοινωνία με τον καλό μου φίλο και ομόλογο μου, Νίκο Παναγιωτόπουλο, διότι από εκεί πρέπει να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα».

Όπως αποκάλυψε ο κ. Αυγενάκης, «έχω καταθέσει δύο προτάσεις εναλλακτικές προς τον αρμόδιο υπουργό και είμαι βέβαιος πως και εκείνος που έχει ευαισθησία με τον αθλητισμό, πρώην αθλητής του πόλο ήταν στην Καβάλα, θεωρώ πως θα βρεθεί η φόρμουλα έτσι ώστε ο Γκολομέεφ να προχωρήσει την προετοιμασία του στην Καλιφόρνια όπου βρίσκεται τώρα και να μας εκπροσωπήσει επάξια στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Μάλιστα, ο υφυπουργός έκανε και πρόβλεψη: «Κάνω και πρόβλεψη πως θα μας φέρει μετάλλιο. Να είμαστε καλά, να είναι και αυτός καλά πρώτα από όλα και θα δούμε να συνέβη και αυτό. Πιστεύω θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο, λίγο διαφορετικοί βέβαια από αυτούς που φανταζόμασταν».