Η αναμέτρηση των δύο υποβιβασμένων, Καλλιθέας και Λαμίας, έκλεισε την αυλαία της εφετινής Σούπερ Λίγκας καθώς σήμανε την ολοκλήρωση των πλέι άουτ.
Η αθηναϊκή ομάδα νίκησε εύκολα με 3-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», έφτασε στους 36 βαθμούς αλλά χρειαζόταν ακόμα δύο για να αποφύγει την πτώση στη Σούπερ Λίγκα 2.
Σε ένα τελείως αδιάφορο παιχνίδι κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Μιγκέλ Αλφαρέλα. Ο 28χρονος Γάλλος, που έλαμψε στο δεύτερο μισό της σεζόν με την Καλλιθέα ως δανεικός από τη Λέγκια Βαρσοβίας τον Ιανουάριο, έγραψε το 2-0 σκοράροντας στο 12ο και 54ο λεπτό.
Με αυτά τα τέρματα έφτασε τα 9 στο πρωτάθλημα σε 17 συμμετοχές. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σοΐρι στο 59΄. Η Λαμία ολοκλήρωσε τη σεζόν με μόλις 20 βαθμούς, ούσα μακράν η χειρότερη ομάδα της Σούπερ Λίγκας.