Skip to main content

Super League: Η ΑΕΚ μπλοκάρει το αίτημα αναβολής του ΠΑΟΚ

ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ο «δικέφαλος» του Βορρά αιτήθηκε αναβολή για το ματς κόντρα στον ΟΦΗ, η Super League ψήφισε υπέρ αλλά η Ένωση με την απουσία της από την διαδικασία οδηγεί το αίτημα στην ακύρωσή του

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μετά την απόφαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα να ασκήσει ποινική δίωξη σε πέντε παίκτες του ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στο πάρκινγκ της Νέας Φιλαδέλφειας, ο «δικέφαλος» του Βορρά ζήτησε από την Super League την αναβολή του αυριανού αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

 
Τα μέλη του συνεταιρισμού και η ΕΠΟ ψήφισαν υπέρ(14-0), ωστόσο, η διαδικασία δεν μπορεί να ολοκληρωθεί αν δεν ψηφίσουν όλοι.
 
Η ΑΕΚ μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει ούτε θετικά αλλά ούτε και αρνητικά και με αυτό τον τρόπο «μπλοκάρει» το αίτημα, καθώς σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη, η ψήφος της κρίνεται απαραίτητη και σε διαφορετική περίπτωση η διαδικασία μπλοκάρεται και κάθε αίτημα ακυρώνεται.


Από την διοίκηση του ΠΑΟΚ σχολίασαν πως «ο κ. Ηλιόπουλος δεν βρέθηκε να απαντήσει»…

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.