Skip to main content

Δεύτερη φιναλίστ στη Μελβούρνη η Κιζ

REUTERS/Kim Kyung-Hoon

Η Αμερικανίδα νίκησε κι απέκλεισε τη Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, Ίγκα Σφιόντεκ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Πολωνή Ίγκα Σφιόντεκ, νούμερο 2 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη, αποκλείστηκε στους ημιτελικούς του Australian Open από την Αμερικανίδα Μάντισον Κιζ (Νο14).

Στον τελικό του Σαββάτου (25/1) η Κιζ θα αντιμετωπίσει την επί δύο συνεχή έτη πρωταθλήτρια της Μελβούρνης, την Λευκορωσίδα Αρίνα Σαμπαλένκα, κορυφαία τενίστρια στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Η 23χρονη από την Βαρσοβία πήρε το πρώτο σετ με 7-5 αλλά έχασε τα επόμενα δύο (6-1, 7-6/8) από τη φιναλίστ του US Open του 2017 και σταματά για δεύτερη φορά στον ημιτελικό στη Μελβούρνη.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.