Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το όνομα του Σαντιάγκο Μπερναμπέου.
Από το 1943 μέχρι και το 1978 ο Ισπανός παράγοντας ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου, δημιουργώντας μεγάλο κομμάτι του ποδοσφαιρικού μύθου της «βασίλισσας».
Από εκεί και έπειτα, το γήπεδο της ομάδας πήρε το όνομά του, ωστόσο, η διοίκηση του κλαμπ σκέφτεται σοβαρά την αλλαγή σε αυτό. Αντί για το «Σαντιάγκο», να προστεθεί χορηγός, ώστε η Ρεάλ να βάλει στα ταμεία της ένα σημαντικό οικονομικό ποσό.
Σύμφωνα με την «Marca» μία τέτοια συμφωνία θα φέρει πολλά εκατομμύρια στα ταμεία της ομάδας ενώ για να προχωρήσει η αλλαγή αυτή, θα πρέπει να εγκριθεί από το συμβούλιο των μετόχων.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












