Skip to main content

Κανένα πρόβλημα με την Μπασκόνια ο Ολυμπιακός

Με τον Φουρνιέ να κάνει πράγματα και θαύματα στο πρώτο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στην όγδοη νίκη τους στην Ευρωλίγκα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ένα βράδυ στη δουλειά ήταν για τον Ολυμπιακό ο αγώνας με την Μπασκόνια στο ΣΕΦ, για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν άνετα στο 92-69 απέναντι στους Ισπανούς και βελτίωσαν το ρεκόρ τους  8-3, διευρύνοντας το σερί των νικών τους στις έξι.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε ένα ευχάριστο βράδυ και κράτησε απόρθητη την έδρα της (6-0), παρότι έπαιξε χωρίς τον Βεζένκοφ και με τους Μήτρου-Λονγκ, Ντόρσεϊ, απόντες.

Είχε όμως έναν εντυπωσιακό Φουρνιέ που στο πρώτο ημίχρονο ήταν βγαλμένος από το ΝΒΑ, την ώρα που Πίτερς και Μιλουτίνοβ έδιναν σκορ από μακρινή και μέση απόσταση.

Ο Γουόκαπ δεν έπαιξε πολύ καθώς φορτώθηκε από νωρίς με φάουλ, ενώ σε κάθε περίπτωση η εξέλιξη του αγώνα βοήθησε στο να μοιραστεί ο χρόνος για να πάρουν όλοι ανάσες, ενόψει του αγώνα με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ σημείωσε 15 πόντους και μοίρασε 9 ασίστ, ενώ ο Ολυμπιακός είχε άλλους τέσσερις «διψήφιους» σκόρερ.

Ο Μιλουτίνοβ πέτυχε 14 πόντους, ο Γουίλιαμς-Γκος 12, ο Πίτερς άλλους τόσους και ο ΜακΚίσικ 10.

Για την ομάδα του Πάμπλο Λάσο οι μοναδικοί που ξεπέρασαν τους 9 πόντους ήταν οι  Χάουαρντ και Φόρεστ, αμφότεροι σκόρερ 12 πόντων.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.