Skip to main content

ΠΑΟΚ: Δίωξη με βαρύ κατηγορητήριο από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, για τα όσα έγιναν στην Τούμπα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας και οδήγησαν στη διακοπή του παιχνιδιού.

Η μακεδονική ομάδα αντιμετωπίζει ένα ιδιαίτερα βαρύ κατηγορητήριο, αφού κλήθηκε για ρίψη αντικειμένων πριν ή μετά τον αγώνα, ρίψη αντικειμένων στη διάρκεια του αγώνα, εκτεταμένα επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο και είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.

Αθροιστικά και με επιεικείς υπολογισμούς, ο «Δικέφαλος» κινδυνεύει με αφαίρεση 3 ή 6 βαθμών, τιμωρία έδρας για τουλάχιστον τρεις αγωνιστικές και ελάχριτο πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Εν τω μεταξύ, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για μείωση της ποινής των τεσσάρων αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Ρόμπερτ Μακ για την αποβολή του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Η ποινή του Σλοβάκου επιθετικού παρέμεινε ως είχε, με τον Μακ να έχει εκτίσει ήδη μία αγωνιστική στην αναμέτρηση της Κομοτηνής με τον Πανθρακικό.