Skip to main content

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στη μάχη Ντρισμπιώτη, Ντούσκος και πόλο

Πολύ ενδιαφέρουσα και η έκτη ημέρα των Αγώνων, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη να ανοίγει την αυλαία στον στίβο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Συμμετοχές σε πέντε διαφορετικά αθλήματα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας την Πέμπτη 1η Αυγούστου, έκτη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Μία ημέρα μετά το πρώτο ελληνικό μετάλλιο, από τον Θοδωρή Τσελίδη στο τζούντο, σειρά παίρνουν αρκετοί μεγάλοι πρωταθλητές αθλητές που διεκδικούν τα όνειρά της.

Η αρχή γίνεται με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 20χλμ βάδην Γυναικών και λίγη ώρα αργότερα ακολουθεί ο Στέφανος Ντούσκος, που θα επιδιώξει να γράψει ελληνική συμμετοχή και σε τέταρτο τελικό στην κωπηλασία του Ολυμπιακού τουρνουά.

Ελάχιστα ύστερα η Εθνική πόλο των Ανδρών θα παίξει με τις ΗΠΑ για την 3η αγωνιστική του Α΄ ομίλου, διεκδικώντας την τρίτη νίκη της.

Αναλυτικά:

Στίβος

  • 10:20 Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (20χλμ βάδην Γυναικών)

Κωπηλασία

  • 11:00 Στέφανος Ντούσκος (ημιτελικά σκιφ ανδρών)

Υδατοσφαίριση Ανδρών

  • 11:30 Ελλάδα – ΗΠΑ (3η αγωνιστική Α΄ ομίλου)

Κολύμβηση

  • 12:18 Στέργιος Μπίλας, Κριστιάν Γκολομέεβ (προκριματικά 50μ ελεύθερο Ανδρών)
  • 12:47 Απόστολος Παπαστάμος (προκριματικά 200μ μεικτή Ανδρών)
  • 21:38 Απόστολος Χρήστου (τελικός 200μ. ύπτιο Ανδρών)

Ιστιοπλοΐα

  • 16:53 Βύρωνας Κοκκαλάνης (Windsurfing Ανδρών)

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.