Skip to main content

Τέλος ο Χριστόπουλος από τον Πλατανιά

Η εντός έδρας του Πλατανιά από τον Λεβαδειακό (1-3) την περασμένη Δευτέρα αποτέλεσε και τον τελευταίο αγώνα του Γιάννη Χριστόπουλου στον πάγκο της ομάδας των Χανίων.

Την απομάκρυνση του Έλληνα προπονητή από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου γνωστοποίησε ο πρόεδρος της ομάδας, Μανώλης Μαθιουλάκης, στη σημερινή προπόνηση.

Το διοικητικό συμβούλιο θεώρησε υπεύθυνο τον Χριστόπουλο για την κακή πορεία στη Σούπερ Λίγκα και τον απέπεμψε κάνοντας αποδεκτή την παραίτηση που ο ίδιος είχε υποβάλει μετά την αναμέτρηση. Η απόφαση ελήφθη στο χθεσινό Δ.Σ. της ΠΑΕ και κοινοποιήθηκε στον Έλληνα προπονητή σήμερα.

Η πρώτη κρούση για το διάδοχό του έγινε προς τον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος όμως αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να εξετάζονται οι υπόλοιπες διαθέσιμες επιλογές.

Η ανακοίνωση:

««Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι αμέσως μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα της περασμένης Δευτέρας με τον Λεβαδειακό, ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Χριστόπουλος, υπέβαλε την παραίτησή του στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Π.Α.Ε., Μανώλη Μαθιουλάκη.

Η παραίτηση του κ. Χριστόπουλου έγινε αποδεκτή, χθες το βράδυ, από το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Πλατανιά Χανίων ευχαριστεί τον Γιάννη Χριστόπουλο για τη συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται προσωπική ευτυχία και καλή συνέχεια στην καριέρα του».