Skip to main content

Βόλεϊ: Αναβλήθηκε και ο αγώνας Παναθηναϊκός-Φοίνικας Σύρου

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Νέα αναβολή στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 Ανδρών, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού που έχουν πλήξει την ανώτατη κατηγορία.

Η Λίγκα (ΕΣΑΠ) ανακοίνωσε την αναβολή της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Φοίνικας Σύρου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, εξ αιτίας κρουσμάτων COVID-19 στην ομάδα των Κυκλάδων.

Όπως υπογραμμίζει η ΕΣΑΠ, ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερώνονται συνεχώς σχετικά με την εξέλιξη των περιστατικών. Όλα τα μέλη της ομάδας της Σύρου παραμένουν σε καραντίνα και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.