Skip to main content

Δ. Γιαννακόπουλος: Άλλοι μετράνε νίκες, εμείς είμαστε Παναθηναϊκός

Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού αποθέωσε την ομάδα του δηλώνοντας πως οι τελικοί της Basket League θα την απασχολήσουν από τη Δευτέρα

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης για το 2024 και ο μεγαλομέτοχός του, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ήταν πανευτυχής μετά τον τελικό για τον έβδομο τίτλο της ομάδας του

Μιλώντας στην στη συνδρομητική πλατφόρμα της NOVA για την επιτυχία του «τριφυλλιού» μέσα σε γενικό κλίμα ευφορίας, εκείνος θυμήθηκε τον… Ολυμπιακό.

«Άλλοι μετράνε σερί νίκες, άλλοι μετράνε βολές, άλλοι μετράνε συμμετοχές, εμείς είμαστε ο Παναθηναϊκός», είπε ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου.

Ερωτηθείς για το εάν θα ήθελε (και που) να αφιερώσει το Κύπελλο, ο κ. Γιαννακόπουλος απάντησε ότι «το Κύπελλο δεν αφιερώνεται, είναι της ομάδας».

Ερωτηθείς για το αν είχε άγχος την ώρα του αγώνα κι αν φοβήθηκε το παιχνίδι, απάντησε: «Ήταν μεγάλο το άγχος, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο, αλλά εμείς βγάλαμε ψυχή, δύναμη και τα καταφέραμε. Όταν παίζεις απέναντί της ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί, είδατε πως έχασε πέρυσι τον τελικό ο Ολυμπιακός».

Για τους επικείμενους τελικούς του πρωταθλήματος πάντως δεν θέλησε να κάνει σχόλιο, λέγοντας ότι «σήμερα γιορτάζουμε, θα δούμε τους τελικούς από αύριο».