Skip to main content

Πόλο: Για την πρόκριση στο φάιναλ 4 της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την πρωταθλήτρια Ιταλίας Πάντοβα υποδέχεται απόψε (18:00) η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στον Πειραιά, στη ρεβάνς της εκτός έδρας ισοπαλίας που απέσπασε (10-10) πριν από δύο εβδομάδες.

Οι «ερυθρόλευκες» χρειάζονται νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να προκριθούν για τρίτη συνεχή χρονιά στο φάιναλ-4 της Ευρωλίγκας. Σε περίπτωση ισοπαλίας η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας θα μπορούσε να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, όπου προηγήθηκε 10-6 στα μέσα της τελευταίας περιόδου, όμως οι Ιταλίδες με σερί 4-0 ισοφάρισαν κι έδωσαν νέο ενδιαφέρον στη ρεβάνς.

Σήμερα διεξάγονται ακόμη δύο αγώνες ρεβάνς της προημιτελικής φάσης, ενώ το εισιτήριο για το final-4 έχει ήδη πάρει η ρωσική Κίνεφ Κίρισι, με δύο νίκες επί της Χάντι Μανσίσκ.

Στην Ισπανία, η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα παίξει με την ουγγρική Ντουναουιβάρος έχοντας νικήσει 12-9 στο πρώτο ματς, ενώ στη δεύτερη ισπανοουγγρική μονομαχία η Ματαρό θα υποδεχθεί την Ουίπεστ, από την οποία είχε ηττηθεί με 9-10.

Οι νικήτριες των προημιτελικών προκρίνονται στο φάιναλ 4, που θα διεξαχθεί το διήμερο 28-29 Απριλίου, ενώ οι «χαμένες» θα διεκδικήσουν το LEN Trophy, με την τελική φάση να έχει προγραμματιστεί για τις 14-15 Απριλίου.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.