Skip to main content

Πρεμιέρα στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας για τον Παναθηναϊκό

EUROKINISSI

Οι «πράσινοι» υποδέχονται στο ΟΑΚΑ την Μακάμπι Τελ Αβίβ στον πρώτο αγώνα αυτής της προημιτελικής σειράς

Τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας ξεκινούν απόψε και από τις ελληνικές ομάδες πρώτη μπαίνει στο χορό ο Παναθηναϊκός, που θα υποδεχθεί το βράδυ(23/4, 20:30) στο ΟΑΚΑ την Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας απέναντι στους Ισραηλινούς.

«Η Μακάμπι είναι η καλύτερη ομάδα στην επίθεση στην Ευρωλίγκα μέχρι τώρα. Θα παίξουμε την άμυνά μας, ειδικά στην έδρα μας», σχολίασε ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Εργκίν Αταμάν.

«Πρέπει να είμαστε επιθετικοί, να βρούμε στιγμές στο τρανζίσιον, να σκοράρουμε περισσότερο. Δεν είναι ρεαλιστικό να πεις ότι θα σταματήσεις την Μακάμπι στους 65-70 πόντους», πρόσθεσε ο Τούρκος τεχνικός.

Όσο για το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες του δεν έχουν πολλές παραστάσεις από τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας; «Είναι αγώνες μπάσκετ όλοι και στα πλέι οφ και στην κανονική περίοδο», υπογράμμισε ο Αταμάν.

«Εμείς έχουμε αντιμετωπίσει όλα τα τελευταία παιχνίδια μας σαν τελικούς. Τώρα ξεκινάμε τα πλέι οφ. Πρέπει να σκεφτόμαστε βήμα-βήμα. Αύριο είναι το πρώτο ματς και θέλουμε την νίκη. Θα παίξουμε επιθετικά, μαζί με τον κόσμο μας και θα νικήσουμε».