Skip to main content

Ντέρμπι «Ευρωπαίων» στο Φάληρο, στο «Βικελίδης» η ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός περιμένει τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των πλέι οφ του πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ να παίζει στην έδρα του Άρη και τον Παναθηναϊκό στη Λαμία

Με την διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής συνεχίζονται απόψε τα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League, στο πρόγραμμα της οποίας ξεχωρίζει το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

Ένα ντέρμπι «Ευρωπαίων», καθώς οι δύο αντίπαλοι προέρχονται από τους αγώνες-ρεβάνς για τα προημιτελικά του Conference League, με διαφορετικά συναισθήματα.

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε την Ευρώπη χάνοντας στην Τούμπα (2-0) από την Κλαμπ Μπριζ κι ενώ είχε προηγηθεί η ήττα (0-1) στο Βέλγιο. Τώρα, ο «Δικέφαλος» στρέφει την προσοχή στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός πήρε παλικαρίσια πρόκριση στην Πόλη, επικρατώντας της Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι. Πριν τις διπλές αναμετρήσεις με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να στρέψουν την προσοχή και στη Super League, αν θέλουν να παραμείνουν στη διεκδίκηση του τίτλου.

Άρης και ΑΕΚ συναντώνται εκ νέου, αυτή τη φορά στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Για την ομάδα του Αλμέιδα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, ωστόσο φέτος στο Χαριλάου δεν κέρδισε στις δυο προηγούμενες επισκέψεις της (1-1 για το Κύπελλο και αποκλεισμός στα πέναλτι και 3-3).

Στο «Αθανάσιος Διάκος», ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τη Λαμία, που μετρά μόνο ήττες, θέλοντας να πετύχει τη δεύτερη σερί νίκη του απέναντι στην ομάδα του Βόκολου.

Το πρόγραμμα (Κυριακή 21 Απριλίου 2024)

  • 17:00 Λαμία – Παναθηναϊκός
  • 19:30 Άρης – ΑΕΚ
  • 20:30 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ