Skip to main content

ΠΑΟ – Λαμία 3-1: Ο Μπερνάρντ οδήγησε τον Παναθηναϊκό

Φωτ. Θ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Βραζιλιάνος άσος σκόραρε δύο γκολ, έφτιαξε ακόμη ένα και το «τριφύλλι» έφτασε στη νίκη επί της ομάδας από τη Φθιώτιδα

Ο Παναθηναϊκός έκανε το αυτονόητο, επικράτησε σήμερα επί της Λαμίας με 3-1 στη Λεωφόρο και πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στα play off, συνεχίζοντας το κυνήγι του τίτλου.

Η Λαμία στην αρχή… πάγωσε την Λεωφόρο και στο 14′ άνοιξε το σκορ. Μετά από λάθος πάσα του Κώτσιρα, ο Σλίβκα έκλεψε, κινήθηκε προς την περιοχή και με ωραίο σουτ νίκησε τον Ντραγκόφσκι.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, αντέδρασε άμεσα και στο 18′ ισοφάρισε. Από τα δεξιά ο Αράο έκανε την σέντρα και ο Τσέριν πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο πλεκτό.

Οι «πράσινοι» πίεζαν για να πάρουν το προβάδισμα και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες. Στο 38′ ο αμαρκάριστος Μπερνάρντ σούταρε πάνω από τα δοκάρια από το ύψος του πέναλτι ενώ στο 42′ ο Σπόραρ σημάδεψε το δοκάρι στο τετ α τετ με τον Κοσέλεφ.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος, απείλησε με σουτ εκτός περιοχής από Μπακασέτα και Τσέριν και τελικά βρήκε την λύτρωση στο 60′, όταν ο Μπερνάρντ με φοβερή εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι «πράσινοι» διαχειρίστηκαν στη συνέχεια το προβάδισμά τους και στο 87′ ο Μπερνάρντ με υπέροχο πλασέ μετά από πάσα του Ιωαννίδη διαμόρφωσε το τελικό 3-1.