Skip to main content

Έχασε στο Βέλγιο αλλά ελπίζει ο ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος» ηττήθηκε με 1-0 από την Κλαμπ Μπριζ και η ρεβάνς της Τούμπας προοιωνίζεται «καυτή»

Ο ΠΑΟΚ δεν έπιασε απόδοση ανάλογη με τις περισσότερες εμφανίσεις του στο Conference League, ηττήθηκε στο «Γιαν Μπρέιντελ» από την Κλαμπ Μπριζ με 1-0.

Πάντως, το σκορ αφήνει αρκετές ελπίδες ανατροπής του από τον «Δικέφαλο» στη ρεβάνς της Τούμπας, την άλλη Πέμπτη (18/4, 19:45).

Οι Βέλγοι ξεκίνησαν δυνατά και βρήκαν το γκολ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Φέτλεσεν, με τον Γιουτγκλά να βλέπει το κενό έξω από την αντίπαλη περιοχή και να τροφοδοτεί τον συμπαίκτη του, που άνοιξε το σκορ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι λίγο έλλειψε να διπλασιάσουν, με τον Ντε Κάιπερ να γυρίζει την μπάλα και τον  Τιάγκο να μην προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα σε άδεια εστία.

Ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε στη συνέχεια, κυκλοφόρησε την μπάλα αλλά δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός για την εστία του Γιάκερς, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς άλλες συγκινήσεις.

Στο 58΄ η Μπριζ έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Σκόρας έκανε το γύρισμα στην περιοχή, ο Γιουτγκλά σούταρε από κοντά, αλλά και ο Κοτάρσκι απέκρουσε ενστικτωδώς.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας απέκρουσε στο 78΄ και το πέναλτι του Τιάγκο, στο οποίο είχε υποπέσει ο ίδιος επί του Ονιεντίκα και κράτησε χαμηλά το σκορ, αυξάνοντας τις ελπίδες του «Δικέφαλου» ενόψει της ρεβάνς.

Μια ρεβάνς στην οποία οι Βέλγοι δεν θα έχουν διαθέσιμους τους Μέχελε και Τιάγκο, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες.