Skip to main content

Λήξη συναγερμού για τον Γιάννη στους Μπακς

Οι φόβοι για ρήξη αχίλλειου τένοντα δεν επιβεβαιώθηκαν καθώς η εξέταση έδειξε άθικτο εκείνο το σημείο

Η απεικονιστική εξέταση (μαγνητική τομογραφία) έδειξε ότι ο αριστερός αχίλλειος τένοντας του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι εντελώς άθικτος, ανέφερε το ESPN σημαίνοντας τη λήξη συναγερμού για τον σούπερ σταρ του Μιλγουόκι.

Ο δις MVP του NBA αποχώρησε από την εντός έδρας νίκη με 104-91 επί των Μπόστον Σέλτικς με πόνους στην αριστερή γάμπα. Το πότε θα είναι έτοιμος να παίξει, ωστόσο, εξαρτάται από το πόσο γρήγορα επουλώνεται αυτός ο τραυματισμός.

Για τους Μπακς (ρεκόρ 48-31) απομένουν τρία παιχνίδια ως τη λήξη της κανονικής περιόδου, ξεκινώντας από το εντός έδρας της Τετάρτης το βράδυ εναντίον των Ορλάντο Μάτζικ.

Το Μιλγουόκι θα παραταχθεί ως το Νο2 στην Ανατολική Περιφέρεια, μόλις ένα παιχνίδι μπροστά από τη Νέα Υόρκη και δύο από τους Μάτζικ και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Ο 29χρονος Αντετοκούνμπο υπέστη τον τραυματισμό χωρίς επαφή στην τρίτη περίοδο, όταν έκανε μερικά βήματα πριν πέσει στο παρκέ. Ύστερα έπιασε το κάτω αριστερό πόδι και σηκώθηκε από το πάτωμα με τη βοήθεια του ιατρικού προσωπικού.

Εν συνεχεία δεν επέστρεψε ποτέ στο παιχνίδι, στο οποίο, πριν αποχωρήσει, είχε 15 πόντους, οκτώ ριμπάουντ, επτά ασίστ και δύο τάπες σε 29 λεπτά. Σε 73 αγώνες (όλους ως βασικούς) αυτή τη σεζόν, ο οκτώ φορές All-Star έχει κατά μέσο όρο 30,4 πόντους, 11,5 ριμπάουντ και 6,5 ασίστ.

Πηγή: Reuters