Skip to main content

Άφησε βαθμούς στο «Ολντ Τράφορντ» η Λίβερπουλ

REUTERS/Carl Recine

Η ομάδα του Κλοπ δεν κατάφερε για τρίτη φορά φέτος να νικήσει τη Γιουνάιτεντ και άφησε την πρώτη θέση στην Άρσεναλ

Η Λίβερπουλ έφυγε ισόπαλη 2-2 από την έδρα της ιστορικής αντιπάλου της, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κι άφησε την πρώτη θέση στην Άρσεναλ με την οποία ισοβαθμεί στους 71 πόντους, επτά αγωνιστικές πριν από το τέλος του αγγλικού πρωταθλήματος.

Οι «Κόκκινοι» είναι στη δεύτερη θέση λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων από την Άρσεναλ, ενώ το βάθρο συμπληρώνει η υπερασπίστρια του τίτλου, Μάντσεστερ Σίτι, με ένα βαθμό λιγότερο.

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε στο 23΄ με τον Λουίς Ντίαζ αλλά στη συνέχεια δέχθηκε δύο γκολ, από τους Μπρούνο Φερνάντες (50΄) και Κόμπι Μάινο (67΄), πριν ισοφαρίσει ο Μοχάμεντ Σαλάχ με πέναλτι στο 84΄.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έφυγε με απώλεια από το «Ολντ Τράφορντ», τρεις εβδομάδες μετά τον αποκλεισμό της στο Κύπελλο Αγγλίας, στο ίδιο γήπεδο, αφού δέχθηκε δύο γκολ στην παράταση (4-3).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκτη στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν κάνει ονειρεμένη σεζόν αλλά κατάφερε να σταματήσει τους «Κόκκινους» για τρίτη φορά, μετά την ισοπαλία στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (0-0).

Αυτοί οι τέσσερις βαθμοί χαμένοι βαθμοί θα μπορούσαν να κοστίσουν στην Λίβερπουλ τον τίτλο που τόσο ονειρεύεται να προσφέρει στον προπονητή της Γιούργκεν Κλοπ που αποχωρεί στο τέλος της σεζόν.

Οι τρεις πρωτοπόροι δεν θα αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον έως το τέλος της σεζόν και ως εκ τούτου ο καθένας περιμένει το στραβοπάτημα του άλλου.