Skip to main content

Νέα νίκη για Καλλονή, 1-0 τον Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος έπαιξε με τη «φωτιά» και τελικά «κάηκε» στο δημοτικό στάδιο της Μυτιλήνης, αφού δεν αξιοποίησε την ανωτερότητά του στο πρώτο ημίχρονο και τις ευκαιρίες που έχασε απέναντι στην Καλλονή, από την οποία ηττήθηκε 1-0 στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής.

Έτσι οι «νησιώτες» όχι μόνο παρέμειναν αήττητοι από την ομάδα της Νέας Σμύρνης στη Σούπερ Λίγκα αλλά με τους κερδισμένους βαθμούς έφτασαν στους 34 και έπιασαν στην ένατη θέση τη Βέροια, ενώ ο Πανιώνιος έμεινε στους 28 και κάθε άλλο παρά ασφαλής θα πρέπει να αισθάνεται.

Οι «κυανέρυθροι» ήταν καλύτεροι και έφεραν σε δύσκολη θέση την Καλλονή στο πρώτο ημίχρονο, προβλημάτισαν την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων με τη γρήγορη ανάπτυξή τους και είχαν τις στιγμές για να φτάσουν σε ένα γκολ, αλλά δεν το πέτυχαν.

Μόλις στο 5ο λεπτό η κεφαλιά του Γιάννου από καλή θέση πέρασε άουτ, στο 17΄ ο Χογκ απέκρουσε το σουτ του Μπουμάλ και στο 28΄ οι αμυντικοί μόλις που πρόλαβαν τον Γιάννου, κι ενώ στο 18΄ ο Χουάνμα είχε σουτάρει μόλις άστοχα μετά από λάθος του Κόρμπου.

Ο πολύ δραστήριος στο πρώτο ημίχρονο Μπακασέτας προβλημάτισε τον Χογκ σε δύο περιπτώσεις με ισάριθμα αξιόλογα σουτ, αρχικά στο 29΄ όταν αστόχησε ελάχιστα και ύστερα στο 36΄, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν ανίκανοι να αξιοποιήσουν ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Γιάννου βρήκε τον Φούντα στη μεγάλη περιοχή αλλά ο τελευταίος δεν κατόρθωσε να βρει την μπάλα απέναντι στον Χογκ!

Ο Πανιώνιος σπατάλησε λοιπόν ακόμη μία ευκαιρία και το πλήρωσε ακριβά, όχι στη φάση στο 68΄ όταν ο Πετρόπουλος δεν πρόλαβε να βρει την μπάλα στην προβολή που επιχείρησε αλλά δέκα λεπτά αργότερα, όταν ο ικανός επιθετικός νίκησε την άμυνα του Πανιωνίου σημειώνοντας το μοναδικό τέρμα του αγώνα, όπως δηλαδή είχε κάνει και στον προηγούμενο εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, δίνοντας δεύτερο στη σειρά «χρυσό τρίποντο» στην Καλλονή.