Skip to main content

O Aνρί έβγαλε το καπέλο στον Γκριζμάν

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολυμπιακής ομάδας της Γαλλίας έβαλε τα πράγματα στη θέση τους για την ποδοσφαιρική αξία του αστέρα της Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Αντουάν Γκριζμάν αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο τα τελευταία χρόνια, με την παρουσία του πάνω στο χορτάρι να είναι ξεχωριστή, καθώς κάνει πράγματα που λίγοι παίκτες παρουσίασαν στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο γάλλος μέσος διαθέτει ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» και… ανάγκασε τον ομοσπονδιακό τεχνικής της ολυμπιακής ομάδας των «τρικολόρ» να του βγάλει το καπέλο και να του δώσει την αξία που του αξίζει.

«Από τους πλέον υποτιμημένους»

Ο Τιερί Ανρί χαρακτήρισε τον αστέρα της Ατλέτικο Μαδρίτης ως έναν από τους πλέον υποτιμημένους ποδοσφαιριστές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Γκριεζμάν, που σου θυμίζει ότι το να δουλεύεις είναι ταλέντο. Ο Γκριζμάν είναι μακράν ο πιο υποτιμημένος παίκτης που υπάρχει. Συχνά μιλάμε για τον Κιλιάν Μπαπέ, αλλά ο Γκριεζμάν… Δείτε τις πάσες και τα γκολ του.

Ποιος παίκτης στην ιστορία θα μπορούσε να παίξει και στις τέσσερις θέσεις της επίθεσης, όπως αυτός; Δεν είναι πολλοί… Και ο “Γκριζού” είναι ένας από αυτούς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανρί.