Skip to main content

Της… Τουρκίας στο ντέρμπι Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε

Μετά την λήξη του αγώνα δεκάδες οπαδοί της ομάδας από την Τραπεζούντα επιτέθηκαν στους παίκτες της Φενέρ που πανηγύριζαν τη νίκη τους

Στιγμές χάους και σουρεαλιστικές σκηνές βίας απόψε στην Τραπεζούντα μετά το ντέρμπι του τουρκικού πρωταθλήματος με τη Φενέρμπαχτσε (30ή αγωνιστική), που βρήκε νικήτρια (3-2) την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Conference League.

Μετά το σφύριγμα της λήξης έγινε εισβολή στον αγωνιστικό χώρο από δεκάδες οπαδούς της γηπεδούχου Τραμπζονσπόρ, οι οποίοι επιτέθηκαν στους αντίπαλους ποδοσφαιριστές που πανηγύριζαν τη νίκη τους.

Οι αστυνομικές δυνάμεις και η ασφάλεια του γηπέδου επενέβησαν, όχι άμεσα πάντως, με αποτέλεσμα στο μεσοδιάστημα να διαδραματιστούν σκηνές… απείρου κάλλους, με παίκτες και οπαδούς να συμπλέκονται!

Ο τερματοφύλακας της Φενέρ, Ντόμινικ Λιβάκοβιτς, γρονθοκοπήθηκε αλλά οι συμπαίκτες τους πήραν… εκδίκηση, με τον Μπατσουαγί να χτυπά έναν οπαδό με κλωτσιά που θύμισε πολεμικές τέχνες και τον Οσαγί-Σάμουελ να εξουδετερώνει άλλον οπαδό που κράδαινε όπλο με λεπίδες.