Skip to main content

Η Άρσεναλ θα ενεργοποιήσει την επιλογή για τον Ράγια

REUTERS/Hannah Mckay

Οι ιθύνοντες των Λονδρέζων σχεδίαζαν να ασκήσουν το δικαίωμά τους, με την οψιόν ανέρχεται σε κάτι περισσότερο από 30 εκ. ευρώ

Ο Ντέιβιντ Ράγια πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Άρσεναλ, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από την Μπρέντφορντ.

Ως εκ τούτου, ο 28χρονος τερματοφύλακας με τους 22 αγώνες στο εφετινό αγγλικό πρωτάθλημα θα παραμείνει ο γκολκίπερ των Λονδρέζων και την επόμενη χρονιά.

Οι ιθύνοντες των «Κανονιέρηδων» σχεδίαζαν εδώ κι αρκετούς μήνες να ασκήσουν το δικαίωμά τους και να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή, με την οψιόν απόκτησής του να ανέρχεται σε κάτι περισσότερο από 30 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ράγια έχει συμβόλαιο με τις «Μέλισσες» ως τον Ιούνιο του 2025 και υπήρξε καθοριστικός στη χθεσινή πρόκριση της Άρσεναλ στα προημιτελικά του Champions League, για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια, αποκρούοντας δύο πέναλτι στη σχετική διαδικασία εναντίον της Πόρτο.

Ο αγώνας και η παράταση έληξαν με 1-0 υπέρ των Άγγλων, που ισοφάρισαν το σκορ της ήττας τους στο «Ντραγκάο», για να επιβληθούν ύστερα στα πέναλτι με 4-2 με τον Ράγια να αποκρούει τις εκτελέσεις των Γουέντελ και Γκαλένο.