Skip to main content

Παναθηναϊκός: Να κάνει το αυτονόητο κόντρα στη Βιλερμπάν

POOL/INTIME

Το «τριφύλλι» φιλοξενεί απόψε στο ΟΑΚΑ μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της Euroleague και η νίκη αποτελεί μονόδρομο

Μετά την τεράστια επικράτηση μέσα στη Μαδρίτη την προηγούμενη αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε στο ΟΑΚΑ την Βιλερμπάν (21:15, NovasportsPrime) και το ροζ φύλλο αγώνα αποτελεί μονόδρομο για το σύνολο του Εργκίν Αταμάν απέναντι σε μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της Euroleague που μετρά 6 νίκες σε 27 παιχνίδια!

Οι «πράσινοι» θέλουν να ανέβουν στο 18-10, να παραμείνουν τρίτοι και μια νίκη μακριά από την δεύτερη Μπαρτσελόνα, συνεχίζοντας σε θέσεις που οδηγούν στο πλεονέκτημα της έδρας στα play off.

Λούκα Βιλντόσα και Κώστας Αντετοκούνμπο παραμένουν στα pits, με τον Αταμάν να χτυπά καμπανάκι συγκέντρωσης για την αναμέτρηση, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Το ματς είναι επικίνδυνο γιατί νομίζω πως όλοι είναι πολύ χαλαροί. Η ομάδα, το επιτελείο, νομίζω και ο κόσμος, όλοι είναι χαλαροί ενόψει αυτού του αγώνα γιατί θεωρούν πως θα είναι ένα εύκολο ματς για εμάς. Όμως, τίποτα δεν είναι εύκολο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά. Η ομάδα, το επιτελείο, εμείς και σίγουρα και ο κόσμος. Σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει στην έδρα μας το κοινό είχε τεράστια συνεισφορά. Είναι ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Την αναμέτρηση θα σφυρίξουν οι Ιλία Μπελόσεβιτς, Τόμισλαβ Χόρντοφ και Ρόμπερτ Βικλίτσκι.