Skip to main content

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ακύρωσε 17 εισιτήρια διαρκείας

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Η διοίκηση είχε προειδοποιήσει για το θέμα της παράτυπης εισόδου όταν ακόμα τα γήπεδα ήταν κλειστά αλλά δεν εισακούστηκε απ΄ όλους

Η ΠΑΕ ΑΕΚ προχώρησε στην ακύρωση 17 εισιτηρίων διαρκείας τα οποία επιχείρησαν να χρησιμοποιήσουν παράτυπα οι κάτοχοί τους για να περάσουν στην OPAP Arena, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, άτομα χωρίς εισιτήριο.

Η διοίκηση της Ένωσης είχε προβεί σε δύο ανακοινώσεις για το θέμα όταν ακόμα τα γήπεδα παρέμεναν κλειστά, εκ των οποίων η δεύτερη στις 16 Φεβρουαρίου, επισημαίνοντας με σαφήνεια ότι δεν θα επέτρεπε να διαιωνιστεί αυτή η κατάσταση ενόψει και της εφαρμογής των νέων μέτρων για τη μείωση της παραβατικότητας στα γήπεδα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε υπογραμμίσει τα μέτρα και τις συνέπειες που θα επέφερε η προσπάθεια εισόδου και δεύτερου ατόμου με το ίδιο εισιτήριο (διαρκείας ή απλό) και τα εφάρμοσε στην πράξη, οπότε ουδείς δικαιούται να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε τη σοβαρότητα του θέματος.

Οι άνθρωποι του συλλόγου επισήμαναν σήμερα (5/3), γι΄ ακόμα μια φορά, ότι η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ είναι αποφασισμένη να επιδείξει μηδενική ανοχή σε θέματα ασφαλείας, ενώ εξέφρασαν ευχή να μην χρειαστεί να υπάρξει συνέχεια.