Skip to main content

Τεντόγλου: Σταματάω το μήκος αν περάσει αυτή η αλλαγή

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής στον κλειστό στίβο δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον αγώνα του ούτε από τις αλλαγές που συζητούνται

Το δέκατο μετάλλιο της καριέρας του και δεύτερο συνεχόμενο χρυσό σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου κατάκτησε σήμερα ο Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου.

Ωστόσο, ο κορυφαίος άλτης του μήκους στον κόσμο δεν χάρηκε καθόλου για την επιτυχία του και ο λόγος είναι επειδή η νίκη του δεν συνοδεύτηκε από μια ανάλογα μεγάλη επίδοση.

«Δεν με ενδιέφερε η νίκη αλλά η επίδοση κι αυτή δεν βγήκε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αγωνιστήκαμε το πρωί. Χθες για παράδειγμα δεν υπήρχε στο πρόγραμμα κανένα οριζόντιο άλμα», παραπονέθηκε μετά τον τελικό ο Έλληνας πρωταθλητής.

Επίσης, ο Μακεδόνας πρωταθλητής εξέφρασε άλλο ένα παράπονο. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουν να μετρούν τα άλματα από το σημείο που πηδάμε. Έτσι το αγώνισμα χάνει τη δυσκολία του. Όλοι μπορούν να πηδήξουν απλά μήκος, αλλά η προσέγγιση και το πάτημα είναι το δύσκολο κομμάτι και αυτό θέλουν να τον αφαιρέσουν», είπε.

Για να συμπληρώσει με μια δήλωση-βόμβα: «Αν περάσει αυτή η αλλαγή, θα σταματήσω το μήκος και θα κάνω τριπλούν». Η συνέχεια για τον Τεντόγλου είναι στον ανοιχτό στίβο με πολύ δουλειά στα σπριντ και πρώτο δυνατό αγώνα στο Diamond League στη Ντόχα.