Skip to main content

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός: Eπικίνδυνη αποστολή στο Κάουνας για τους ερυθρόλευκους

KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Με αρκετές απουσίες οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν απόψε τη Ζαλγκίρις και θέλουν μόνο νίκη για να πλησιάσουν στη πρώτη τετράδα

Ζαλγκίρις Κάουνας εκτός έδρας αντιμετωπίζει απόψε ο Ολυμπιακός (20:00, NovasportsPrime), θέλοντας να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την πρώτη τετράδα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ταξίδεψε στη Λιθουανία, έχοντας σημαντικές απουσίες για αυτό το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, νοκ-άουτ έχουν τεθεί οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος, Ναζ Μήτρου Λονγκ, ενώ είναι εκτός εδώ και καιρό ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

«Η Ζαλγκίρις είναι σε φανταστική φόρμα. Κέρδισαν τα τρία τελευταία ματς που έπαιξαν στην έδρα τους πριν τη διακοπή με Φενέρ, Εφές και Παναθηναϊκό, κέρδισαν τον Ερυθρό Αστέρα εκτός.  Δείχνουν ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Το ζητούμενο είναι η διακοπή λόγω των “παραθύρων”. Κανείς δεν ξέρει τι θα συναντήσει τώρα. Έχουμε χάσει 20 ημέρες και αυτό είναι ένα μεγάλο διάστημα. Οι τρεις ημέρες μετά το Κύπελλο ήταν πολύ σημαντικές για να ξεκουραστούμε», δήλωσε για την αναμέτρηση ο Μπαρτζώκας.