Skip to main content

Το CAS επιστρέφει έναν βαθμό στον Ολυμπιακό

Το Ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης έλαβε απόφαση για το ντέρμπι των «ερυθρόλευκων» με τον Παναθηναϊκό

Επιστροφή του βαθμού που πρωτοδίκως είχε αφαιρεθεί από τον Ολυμπιακό από τον αθλητικό δικαστή της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε το CAS, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η ποινή αφορά την τιμωρία των «ερυθρόλευκων» για τον τραυματισμό του Χουάνκαρ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (22/10), που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, με το πειθαρχικό όργανο να επιβάλλει μηδενισμό των «ερυθρόλευκων», κατακύρωση του παιχνιδιού στους «πράσινους» και -1 βαθμό στον Ολυμπιακό.

Η εκδίκαση της προσφυγής που άσκησε η πειραϊκή ομάδα μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων/ΕΠΟ που είχε διατηρήσει την πρωτόδικη ποινή του αθλητικού δικαστή, εκδικάστηκε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου ενώπιον του Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Λοζάνης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αγώνας κατακυρώνεται στον Παναθηναϊκό μαζί με τους τρεις βαθμούς, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» θα δουν να τους επιστρέφεται ο ένας βαθμός που τους είχε αφαιρεθεί.

Πρακτικά, ο Ολυμπιακός θα έχει 54 βαθμούς και θα δει την απόστασή του από την πρώτη θέση και την ΑΕΚ να μειώνεται στους 4 πόντους, από τον δεύτερο ΠΑΟΚ στους 3 και από τον Παναθηναϊκό στον έναν βαθμό.