Skip to main content

Ο Έμπερλ υπολογίζει στον Κίμιχ

Ο νέος αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν εκτιμά τον Γερμανό διεθνή άσο που με τον Τούχελ στον πάγκο δεν διάγει τις ευτυχέστερες ημέρες του στο Μόναχο

Σε μεγάλες δυσκολίες αυτή τη σεζόν, όπως άλλωστε και η ομάδα του, ο Τζόσουα Κίμιχ δεν φαινόταν ποτέ τόσο κοντά στο να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Μαξ Έμπερλ, μίλησε για το μέλλον του πολυσχιδούς μέσου, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο του 2025.

«Έχει μια απίστευτη καριέρα. Έχει ποιότητα και καλή νοοτροπία. Ο Τζόσουα έχει συμβόλαιο ως το 2025, ανυπομονώ να μιλήσω μαζί του και με άλλους παίκτες», είπε ο νέος αξιωματούχος των Βαυαρών στους δημοσιογράφους.

Η αποχώρηση του προπονητή Τόμας Τούχελ στο τέλος της περιόδου θα μπορούσε να είναι ένα πλεονέκτημα για την παραμονή του Κίμιχ, με τις Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα να ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του.

Ο 29χρονος Γερμανός πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής μετρά 27 αγώνες και ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις την εφετινή περίοδο.