Skip to main content

Ο Μουρίνιο θα μπορούσε να προσγειωθεί στο Μόναχο;

Reuters

Η γερμανική Bild ανέφερε ότι ο διάσημος Πορτογάλος προπονητής μαθαίνει γερμανικά και το συνδύασε με τη δυσαρέσκεια των Βαυαρών για τον Τούχελ

Θα μπορούσε ο Ζοσέ Μουρίνιο να αναλάβει την Μπάγερν Μονάχου;

Σε άρθρο που δημοσίευσε την Κυριακή η γερμανική Bild, μετά το χαστούκι που δέχτηκε η πρωταθλήτρια Γερμανίας του Τόμας Τούχελ απέναντι στην Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο (0-3), αναφέρθηκε ότι ο διάσημος Πορτογάλος προπονητής βρίσκεται στη διαδικασία εκμάθησης… γερμανικών.

Ο Special One, ο οποίος ήδη γνωρίζει πολλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των Πορτογαλικών, Ισπανικών, Ιταλικών, Αγγλικών και προφανώς Γαλλικών, θα ετοίμαζε άραγε την επόμενη περιπέτειά του «μιλώντας στη γλώσσα του Γκαίτε;», αναρωτήθηκε η Bild.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, αυτό δεν είναι αδύνατο. Προς το παρόν το θέμα βρίσκεται στο στάδιο της φήμης για τον τεχνικό, που είδε το ταξίδι του στην ιταλική πρωτεύουσα και τη Ρόμα να τερματίζεται τον περασμένο μήνα. Να σημειωθεί ότι ο Μουρίνιο δεν έχει προπονήσει ποτέ στη Γερμανία.

Πρώτα πάντως μένει να δούμε αν ο Τόμας Τούχελ θα απολυθεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (14/2), μετά την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν παραμονή των Χριστουγέννων.