Skip to main content

Βλάχος: Να έχουμε πιο υψηλό ρυθμό για να περάσουμε στην τετράδα

ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής πόλο στάθηκε σε όσα πρέπει να κάνει η Ελλάδα στον μεγάλο προημιτελικό που είναι προ των πυλών.

H Eθνική Ελλάδος στο πόλο με την νίκη επί της Γαλλίας(13-12), πήρε την πρωτιά στον όμιλο και προκρίθηκε απευθείας στα προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Ντόχα.

Όπως ήταν λογικό, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με την ομάδα του ενώ μίλησε και για όσα πρέπει να κάνει το σύνολό του, ώστε να πάρει το εισιτήριο για την τετράδα.

”Καταρχάς συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί ενώ ελέγχαμε το παιχνίδι στο πρώτο μισό του αγώνα, μετά ισοφαριστήκαμε σε ένα κρίσιμο σημείο. Δεν χάσαμε την ψυχραιμία μας, βρίσκαμε λύσεις. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα πολύ καλό δείγμα. Περίμενα ένα παιχνίδι σαν το σημερινό, οι Γάλλοι έχουν πολύ ανταγωνιστική ομάδα, είναι έτοιμοι να κάνουν ζημία σε οποιαδήποτε ομάδα, δεν θέλαμε να είμαστε εμείς εκείνη» είπε αρχικά και συνέχισε:

”Εστιάσαμε στο σημερινό παιχνίδι γιατί ήταν σαν νοκ-άουτ, γιατί μας δίνει την πρωτιά του ομίλου και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Θα έχουμε ένα παιχνίδι λιγότερο, θα μάθουμε τον αντίπαλό μας. Αυτόν είχαμε θέσει ως πρώτο στόχο μας και τώρα έχουμε τρεις μέρες να προετοιμάσουμε το επόμενο ματς, να βελτιώσουμε την εικόνα μας, γιατί πράγματι είχαμε κάποιες κακές στιγμές και στην άμυνα και στην επίθεση. Μπορώ να τα δικαιολογήσω όλα αυτά.

Μέχρι τώρα δεν είχαμε κάποιο δυνατό παιχνίδι. Εναντίον της Κίνας και της Βραζιλίας δεν μπορείς να μπεις σε αυτό τον δυνατό ρυθμό. Τα καταφέραμε, αυτό θέλαμε, αυτό πήραμε και συνεχίζουμε”.