Skip to main content

Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Ο «Δικέφαλος» νίκησε τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» κι έκοψε πρώτος το νήμα

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-1 και πανηγύρισε το πρώτο του πρωτάθλημα από το 2019 και τέταρτο στην ιστορία του.

Ξέσπασμα χαράς για το 2-1 από τους φίλους του «Δικεφάλου» που ξεχύθηκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, ενώ παρατείνεται η αγωνία για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε, όπως ήταν λογικό, με μεγάλη ένταση. Προτού συμπληρωθεί μισό λεπτό, ο Μιχαηλίδης πήρε κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Μορόν. Τα πολλά φάουλ και οι συνεχείς διακοπές δε βοήθησαν στο να βρει ρυθμό το ματς.

Εν τέλει, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ εκμεταλλευόμενοι λάθος του Μορόν. Ο  Ζίβκοβιτς πήρε την μπάλα, βρήκε τον Τόμας που πλάσαρε τον Κούεστα για το 0-1.

Ο Μορόν όμως ισοφάρισε εκπληκτικά στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Οι γηπεδούχοι συνεργάστηκαν από τα δεξιά, ο Οντουμπάτζο έκανε τη σέντρα και ο Ισπανός με εντυπωσιακό γυριστό σουτ έκανε το 1-1.

Η χαρά, πάντως, κράτησε λίγα λεπτά στην «κίτρινη» πλευρά, αφού από τρομερή ενέργεια του Κωνσταντέλια που προσπέρασε τον Οντουμπάτζο, ο Τάισον με σουτ νίκησε τον Κουέστα για το 1-2.

Στο 77΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μιχαηλίδη με δεύτερη κίτρινη και ο ΠΑΟΚ δέχθηκε πίεση αλλά το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο Σάββατο (25/5, 20:30) στον Βόλο, με την ομάδα που θα κατακτήσει το Κύπελλο να εξασφαλίζει και την έξοδο στην Ευρώπη, μετά το 2-2 των «πράσινων» με τον Ολυμπιακό που τους άφησε στην τέταρτη θέση.