Skip to main content

Παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για τα έκτροπα στη Ρόδο

Ο υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του σωματείου Αφάντου ΑΕΡ

Την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σπυρόπουλου προκάλεσαν τα μεγάλης έκτασης επεισόδια στον αγώνα της ΑΕΡ Αφάντου με τη Θύελλα Ραφήνας, για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Μετά την ισοφάριση των φιλοξενούμενων στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων (90΄+7) οπαδοί του συλλόγου της Ρόδου έκαναν εισβολή στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν σε παίκτες των φιλοξενούμενων τραυματίζοντας δύο απ΄ αυτούς.

Η ανακοίνωση:

«Ο υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του σωματείου “Αφάντου ΑΕΡ”.

Η πειθαρχική δίωξη ασκείται διότι στις 28-1-2024 στο δημοτικό γήπεδο Αφάντου Ρόδου Δωδεκανήσου, μετά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Αφάντου ΑΕΡ – Θύελλα ΑΠΟ Ραφήνας, που έλαβε χώρα στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και συγκεκριμένα κατά την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών προς τα αποδυτήρια, οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας τραυματίζοντας εξ αυτών τους ποδοσφαιριστές Γεώργιο Φλώρο και Κωνσταντίνο Αγγελή, προκαλώντας στον τελευταίο οίδημα αριστερού φρυδιού (πρήξιμο).

Οι ανωτέρω πράξεις προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 15 παρ. 4 περ. β’ και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».