Το Περιστέρι πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Καρδίτσας επικρατώντας της θεσσαλικής ομάδας με 95-84 για τη 17η αγωνιστική στη Basket League κι εδραιώνοντας τη θέση του στην τρίτη θέση.
Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη βελτίωσε το ρεκόρ της σε 11-6, ενώ την ίδια στιγμή οι γηπεδούχοι υποχώρησαν στο 5-12.
Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Ράγκλαντ με 19 πόντους και 10 ασίστ, ενώ ο Τόμπσον πρόσθεσε 16 πόντους και 11 ριμπάουντ. Για την Καρδίτσα μεγάλο παιχνίδι έκανε ο Μακ με 29 πόντους (6/10 τρίποντα), αλλά ήταν μόνος.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 29-17 στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά η αντίδραση των Θεσσαλών έριξε τη διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο στο ημίχρονο (49-42).
Μάλιστα, στο 23΄ οι γηπεδούχοι μείωσαν στους τέσσερις (55-51) με τρίποντο του Καμπερίδη, αλλά το Περιστέρι με επιμέρους σκορ 18-7 έφτασε στο 29΄ στο +15 (73-58) και το παιχνίδι πήρε το δρόμο του.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












