Skip to main content

Πογέτ: Θα ήθελα να ανανεώσω ως το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο τεχνικός της Εθνικής Ανδρών επανέλαβε ότι το συμβόλαιό του λήγει τον Μάρτιο και έθεσε προτεραιότητα την Αγγλία αν δεν ανανεώσει

Νέα συνέντευξη σε αγγλικό μέσο παραχώρησε ο Γκουστάβο Πογέτ, αυτή τη φορά στην ιστοσελίδα footballleagueworld. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα του συμβολαίου του που λήγει τον Μάρτιο του 2024 και δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην Αγγλία κάποια στιγμή.

«Τον επόμενο μήνα έχω τα πλέι οφ για να πάω στο Euro. Μερικές φορές υπάρχει μια απίστευτη θέση και οι άνθρωποι σε καλούν και η ομοσπονδία το ξέρει, οπότε δεν κρύβω τίποτα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν προτείνω τον εαυτό μου σε κανέναν, είμαι σε εξαιρετική κατάσταση», σχολίασε ο Ουρουγουανός.

«Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου, με πρόκριση ή μη, που σημαίνει ότι είναι επίσης άβολο γιατί ναι, θέλω να μείνω, αλλά… Η κατάστασή μου είναι ότι έχω λιγότερους από δύο μήνες στο συμβόλαιό μου. Αυτή είναι η αλήθεια. Τι θα κάνω μετά; Δεν γνωρίζω», πρόσθεσε ο Πογέτ.

Και συμπλήρωσε λέγοντας: «Ελπίζω να προκριθώ και αν προκριθώ, τότε μπορώ να πάω, αλλά δεν θέλω να είμαι σε δύσκολη κατάσταση, οπότε η ιδέα μου ήταν να προσπαθήσω να ανανεώσω μακροπρόθεσμα, ίσως μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά θα δούμε. Αν όχι, η Αγγλία είναι πάντα η πρώτη μου προτεραιότητα».