Skip to main content

Πογέτ: Δεν μίλησα με την Ιρλανδία 

Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας της Εθνικής Ελλάδας διέψευσε ότι υπήρξε νέα προσέγγισή του από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ, αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε προσέγγιση από την ομοσπονδία της Ιρλανδίας για να αναλάβει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Όπως ανέφεραν οι Ιρλανδικοί Times, ο Ουρουγουανός εκλέκτορας εξεπλάγη όταν είδε το όνομά του να επανεμφανίζεται ως στόχος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ιρλανδίας.

«Αυτή τη στιγμή, σας μιλάω ειλικρινά, δεν είχα καμία προσέγγιση. Κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου. Έμεινα έκπληκτος όταν είδα αυτές τις ειδήσεις στις εφημερίδες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όπως φαντάζεστε έγινε είδηση στην Ελλάδα, αλλά, όχι, δεν υπήρχε τίποτα», διαβεβαίωσε σε διαφημιστική εκδήλωση της Carlsberg.

«Είχα μερικές προτάσεις τον Δεκέμβριο και εξήγησα σε όλους πώς είναι πολύ ωραίο όταν ο κόσμος θέλει να πας να διευθύνεις έναν σύλλογο ή μια εθνική ομάδα, αλλά το τάιμινγκ είναι επίσης σημαντικό, όπως ο σεβασμός», συνέχισε ο Πογέτ.

Και συμπλήρωσε: «Αυτή τη στιγμή, δεν έχω συμβόλαιο. Αυτή είναι η αλήθεια. Αν οι άνθρωποι εκνευρίζονται με την αλήθεια, εντάξει. Ο χρόνος θα δείξει. Η εστίαση είναι να διασφαλίσουμε ότι θα προκριθούμε. Μετά από αυτό, δεν ξέρω».