Skip to main content

Στην εξάδα η Λαμία, 2-1 στο Αγρίνιο

Η ομάδα της Φθιώτιδας έδωσε συνέχεια στην καταπληκτική εφετινή πορεία της και διεκδικεί πια με αξιώσεις είσοδο στα πλέι οφ

Η Λαμία νίκησε με 2-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 20ής αγωνιστικής και ανέβηκε στην έκτη θέση, άρα σε τροχιά πλέι οφ, με παιχνίδι περισσότερο από τον Αστέρα Τρίπολης, αφήνοντας τα «Καναρίνια» στις τελευταίες θέσεις.

Στην πρώτη ευκαιρία της η φιλοξενούμενη ομάδα άνοιξε το σκορ στο 11΄ με κεφαλιά του Μάλτσι από φάουλ του Καρλίτος. Στο 18΄ ο Μπρούνο Ντουάρτε έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1, ενώ από φάουλ του Καρλίτος στο 23΄ η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Καρέλη και στη συνέχεια στο δοκάρι, με τον Μάλτσι να αποτυγχάνει για το 0-2 σε άδειο τέρμα.

Ο Παναιτωλικός «απάντησε» στο τελείωμα του πρώτου 45λεπτου με μια απίστευτη διπλή ευκαιρία, όταν η κεφαλιά του Χουάνπι και ύστερα το πλασέ του Καρέλη κατέληξαν σο οριζόντιο δοκάρι του Κοσέλεφ.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ισοφάρισε με γυριστό σουτ του Μαυρία, ενώ στο 78΄ είχαν την ευκαιρία για την πλήρη ανατροπή αλλά η τύχη τους γύρισε την πλάτη ξανά, καθώς η κεφαλιά του Ζοάο Πέδρο κατέληξε στο οριζόντιο του Κοσέλεφ και ο Μαυρίας σημάδεψε άουτ στην επαναφορά.

Τέσσερα λεπτά αργότερα η Λαμία τιμώρησε την αστοχία των αντιπάλων της, με τον Νούνιες να συγκλίνει και να σουτάρει από τον άξονα της μεγάλης περιοχής, με τον Καπίνο να ακουμπά την μπάλα αλλά όχι τόσο ώστε να εκτρέψει την πορεία της προς τα δίχτυα.