Skip to main content

Ανανέωσε και με τον Μιλιτάο η Ρεάλ Μαδρίτης

Πριν τον Βραζιλιάνο διεθνή κεντρικό αμυντικό είχαν προηγηθεί οι Βινίσιους, Ροντρίγκο, Καμαβινγκά και Βαλβέρδε

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Έντερ Μιλιτάο έως το 2028. Η προηγούμενη συμφωνία επρόκειτο να λήξει το 2025. Ο παίκτης θα λάβει αύξηση και θα έχει ρήτρα αποδέσμευσης 1 δισεκατομμυρίου ευρώ.

Η επέκταση ακολούθησε εκείνες των Βινίσιους Τζούνιορ (2027), Ροντρίγκο (2028) το 2022, αλλά και τις εφετινές των Ενουάρντο Καμαβινγκά και Φεντερίκο Βαλβέρδε.

Με αυτές τις κινήσεις, η Ρεάλ Μαδρίτης εξασφάλισε το μέλλον με πέντε από τους πιο σημαντικούς νεαρούς παίκτες της, οι οποίοι αποτελούν παραδείγματα της νέας μεταγραφικής πολιτικής του συλλόγου.

Η «Βασίλισσα» τους υπέγραψε πριν αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους και η ενσωμάτωσή τους γίνει πιο δύσκολη ή αδύνατη, λόγω της οικονομικής δύναμης των συλλόγων που ανήκουν στην Πρέμιερ Λιγκ ή ακόμα και στη Σαουδική Αραβία.

Ο Μιλιτάο υπέγραψε στη Ρεάλ Μαδρίτης από την Πόρτο έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ το 2019. Έκτοτε έχει κερδίσει ένα Τσάμπιονς Λιγκ, δύο πρωταθλήματα, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ένα Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, ένα Κύπελλο Ισπανίας και τρία ισπανικά Σούπερ Καπ.

Τον Αύγουστο, στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος της Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο Μιλιτάο υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου (ACL) στο αριστερό γόνατο και δεν αναμένεται να επιστρέψει πριν από τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο.

naftemporiki.gr